Activision er ikke fornøyd med populariteten til Destiny 2

Bungie

Destiny 2 har allerede vært på markedet en god stund og har tross både utvidelser og en rekke forbedringer fremdeles et delt publikum. Nå innrømmer spillets utgiver at spillet slettes ikke har levd opp til forventningene, melder IGN og PC Gamer.

Det var under en tale til investorer i forbindelse med de seneste kvartalstallene at Activision ga uttrykk for misnøye med hvordan Bungies skytespill har gjort det på markedet.

Activision

Ikke engasjert seg

– Vi har ennå ikke sett at kjernen har engasjert seg på nytt i Destiny, som på en måte har ført til at spillet ikke har møtt forventningene våre hittil, sa Activision i talen.

Utgiveren la til at de mener noen spillere fremdeles befinner seg i en «vent og se»-modus, og at de håper å vinne tilbake de som er skeptiske.

En av måtene man har prøvd å fri til spillere på den siste tiden er å tilby Destiny 2 helt gratis til PC-spillere fra den 2. november til 18. november.

Activision og Bungie satset også stort med den store Forsaken-utvidelsen til Destiny 2, som bød på en rekke endringer og forbedringer. Utgiveren sa i talen til investorer at Forsaken førte til en merkbar økning av spillerbasen.

Destiny 2 mottok mange klager fra spillere i den første fasen etter lanseringen. Blant annet var det mange som klaget på erfaringspoengsystemet, som mange mente var urettferdig, men Bungie forsøkte å rette på dette i senere oppdateringer.

Vår egen anmelder var også først kritisk til spillet i sitt førsteinntrykk, men ble senere noe mer positiv og endte på 7 av 10 poeng i sin anmeldelse.

Les også: I helgen kan du spille PUBG og PES 2019 gratis på Xbox One »

Siste fra forsiden