I helgen kan du spille PUBG og PES 2019 gratis på Xbox One
(Montasje: Bluehole, Konami/Gamer.no)

I helgen kan du spille PUBG og PES 2019 gratis på Xbox One

Microsoft gir bort tre dager med nettspilling for alle.

I forbindelse med sitt kommende XO18-arrangement har Microsoft kunngjort en ny runde med Free Play Days. Fra 8. til 11. november kan alle Xbox One-eiere spille gratis på nettet, og i tillegg får man fri tilgang på både Playerunknown's Battlegrounds og Pro Evolution Soccer 2019.

Free Play Days varer fra 8. til 11. november. Bilde: Microsoft

Siden kunngjøringen har det hersket en del forvirring rundt hvorvidt man får beholde de to spillene når Free Play-dagene er over. Basert på Microsofts nettsider ser det imidlertid ut til at gratisversjonene slutter å virke etter helgen.

– De er kun spillbare med full funksjonalitet og tilgjengelige fra 8. til 11. november, så logg deg inn på Xbox One og bli med på action gjennom hele helgen, heter det i pressemeldingen.

Tre dager er likevel mer enn intet, og dersom du vil prøve deg på ett av de to spillene må du besøke Microsoft-butikken. På spillsidene til PUBG og PES 2019 trykker du på den blå «Skaff deg»-knappen. Deretter kan du begynne nedlastingen.

Microsoft hadde tidligere lovet store PUBG-nyheter på XO18, men om det var gratishelgen selskapet siktet til er foreløpig uvisst. Ellers skal arrangementet avsløre mer om The Forge-utvidelsen til Shadow of the Tomb Raider, noen State of Decay 2-nyheter og mer.

XO18 avholdes 10. og 11. november, og du kan følge sendingen fra Microsofts nettsider.

Kanskje får vi høre mer om Sunset Overdrive på XO18.
Dommedagsspillet ryktes å være på vei til PC »

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen