I helgen kan du spille PUBG og PES 2019 gratis på Xbox One

Microsoft gir bort tre dager med nettspilling for alle.

Bluehole, Konami/Gamer.no

I forbindelse med sitt kommende XO18-arrangement har Microsoft kunngjort en ny runde med Free Play Days. Fra 8. til 11. november kan alle Xbox One-eiere spille gratis på nettet, og i tillegg får man fri tilgang på både Playerunknown's Battlegrounds og Pro Evolution Soccer 2019.

Free Play Days varer fra 8. til 11. november.
Microsoft

Siden kunngjøringen har det hersket en del forvirring rundt hvorvidt man får beholde de to spillene når Free Play-dagene er over. Basert på Microsofts nettsider ser det imidlertid ut til at gratisversjonene slutter å virke etter helgen.

– De er kun spillbare med full funksjonalitet og tilgjengelige fra 8. til 11. november, så logg deg inn på Xbox One og bli med på action gjennom hele helgen, heter det i pressemeldingen.

Tre dager er likevel mer enn intet, og dersom du vil prøve deg på ett av de to spillene må du besøke Microsoft-butikken. På spillsidene til PUBG og PES 2019 trykker du på den blå «Skaff deg»-knappen. Deretter kan du begynne nedlastingen.

Microsoft hadde tidligere lovet store PUBG-nyheter på XO18, men om det var gratishelgen selskapet siktet til er foreløpig uvisst. Ellers skal arrangementet avsløre mer om The Forge-utvidelsen til Shadow of the Tomb Raider, noen State of Decay 2-nyheter og mer.

XO18 avholdes 10. og 11. november, og du kan følge sendingen fra Microsofts nettsider.

Kanskje får vi høre mer om Sunset Overdrive på XO18.
Dommedagsspillet ryktes å være på vei til PC »

Siste fra forsiden