PUBG - Classic Erangel

PUBG byr på gjensyn med spillets aller første kart

Utforsk Erangel slik det så ut i 2017.

Krafton Inc.

TLDR

  • Playerunknown's Battlegrounds vender tilbake til sitt opprinnelige Erangel-kart den 14. mai på PC og 23. mai på konsoll.
  • I tillegg til å endre bygninger og terreng, blir det justeringer til brukergrensesnitt og våpenkontroll på Erangel Classic.
  • Erangel Classic vil kun være tilgjengelig i to uker før kartet forsvinner igjen.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Fortnite oppnådde kanonsuksess da spillet vendte tilbake til sitt opprinnelige kart i fjor. Det har tydeligvis PUBG Studios merket seg, og nå skal Playerunknown's Battlegrounds også dra tilbake til der det hele begynte.

14. mai får spillere ta turen til Erangel-kartet slik det så ut i 2017. PC-spillere får slippe til først, mens de på konsoll må vente til 23. mai.

Erangel Classic, som utvikleren kaller kartet, visker ut justeringene som har kommet til i løpet av de siste syv årene. Bygninger og terreng blir annerledes, men også ting som vær. For eksempel venter gjensyn med regn og tåke som varer gjennom hele kampen.

Brukergrensesnittet sendes også tilbake til fortiden, med for eksempel eldre versjoner av kart og fonter.

Ventetiden på at kamper skal starte vil igjen bli bråkete og forferdelig.
Krafton Inc.

Ved siden av kosmetiske endringer venter endringer til selve spillopplevelsen. For eksempel vil våpen på Erangel Classic være enklere å kontrollere, mens det krever flere skudd å knerte motspillere. De gamle kassene som slippes fra fly er også tilbake, hvor du kan finne søppel som Tommy Guns. På bakken vil man også finne klær.

– Vi drar tilbake til der det hele begynte, men med noen moderne justeringer. Erangel Classic bevarer essensen av den tidligere versjonen av Erangel, med dets særegne utseende og stemning, og leverer samtidig spillopplevelsen som spillere har blitt vant til, forklarer utviklerteamet.

Classic Erangel vil være tilgjengelig frem til 28. mai på PC og 6. juni på konsoll.

LES OGSÅ: Nå får Fortnite-spillere skru av uhyggelige «emotes» »

Siste fra forsiden