Telialigaen

Påmeldingen til Telialigaen våren 2022 er åpen

Arrangøren forventer over 6 000 deltakere den kommende sesongen.

Det er nye trofeer og Norgemestertitler og kjempe om denne våren.
Eivind von Døhlen/Good Game

DETTE ER TELIALIGAEN

Norsk seriespill i Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends,
Playerunknown's Battlegrounds,
Hearthstone og Rocket League.

Toppdivisjonen i hvert spill består av de ti beste i landet. Etter ni serierunder avsluttes det hele med et sluttspill mellom de fire beste.

Alt du bør vite om Telialigaen »

REGJERENDE MESTERE

Counter-Strike: 777
League of Legends: Riddle
Rocket League: AW3
Hearthstone: «NuclearApe»
PUBG: Sakura Zensen

En ny sesong av Telialigaen står for tur, og etter en sesong hvor vi endelig fikk avslutte sesongen med et fysisk sluttspill på Eldorado i Oslo er det mye å glede seg til denne våren. Arrangøren forventer over 6 000 påmeldte lag i ligaens fem spill.

Ønsker du, laget ditt eller vennene dine å delta, er påmeldingen nå åpnet i Counter-Strike, League of Legends og Rocket League nå åpnet. Påmeldingen til Playerunknown's Battlegrounds og Hearthstone er ikke åpnet i skrivende stund.

I fjor lanserte ligaen et forbedret tilbud i Telialigaen Rekrutt og prosjektet videreføre Prosjektet var allerede i gang høsten 2020 i Rocket League, men finnes også i League of Legends og Counter-Strike. Telialigaen Rekrutt er et lavterskeltilbud for de som ønsker å spille på et lavere nivå i ligaen. Rekrutt gir deg altså muligheter til å kjempe mot lavere rangerte spillere enn det ordinære seriespillet.

Rekrutt har samme struktur som det ordinære seriespillet, med samme poengsystem. Forskjellen er at det ikke er ned- eller opprykk. Dermed kan alle som deltar ta det med ro og bare kose seg med spillingen.

Rekrutt stiller krav til maksnivå på spillerne som deltar:

  • I Rocket League må man være rangert under Diamond 1.
  • I League of Legends må man være rangert under Platinum.
  • I Counter-Strike må man være rangert under DMG.

For å delta må du være med i et lag som er registrert på Gamer.no og melde laget ditt på Telialigaen Rekrutt. Når du har registrert lag og lagt inn nok spillere, kan du melde deg på.

Telialigaen er gratis og åpen for alle

Telialigaen er åpen for alle og enhver, enten du satser hardt på e-sport eller om du vil samle kompisgjengen for å ha en felles digital aktivitet. Påmelding skjer via vår turneringsplattform, og du er nødt til å registrere en brukerkonto for å delta.

Påmeldingen til Counter-Strike, League of Legends og Rocket League stenger 24. januar for det ordinære seriespillet og Rekrutt-ligaene. Påmeldingene og starten på PUBG og Hearthstone er ikke fastsatt enda.

Meld på ditt lag til Counter-Strike her »

Meld på ditt lag til Counter-Strike Rekrutt her »

Meld på ditt lag til League of Legends her »

Les også
– Foxed ser svakest ut av alle lagene på sluttspillet

Meld på ditt lag til League of Legends Rekrutt her »

Meld på ditt lag til Rocket League her »

Meld på ditt lag til Rocket League Rekrutt her »

Siste fra forsiden