Telialigaen - PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS

Rekordjevnt i Telialigaen før finaleuken i PUBG

Denne uken skal PUBG-sesongen avgjøres.

Illustrasjonsbilde.
Bluehole

De ordinære serierundene er ferdigspilt og i det vi går inn i en intens finaleuke skiller to lag seg ut på topp. Sakura Zensen og Norsemen Hkraft har fulgt hverandre som skygger denne sesongen og førstnevnte leder med fattige fem poeng på sistnevnte før det hele skal avgjøres denne uken.

Finalenuken spilles over tre dager, fra 6. til 8. desember, med fem kamper per dag. Dermed spilles det totalt femten kart, noe som kan gi store utslag på tabellen når poengene telles opp.

Finaleuken ser du direkte på Gamer.nos Twitch-kanal, fra klokken 19:00 mandag 6. desember »

LES OGSÅ: Sakura Zensen tilbake på PUBG-toppen før Telialigaens finaleuke

Blir utfordret

Det er ikke bare Sakura Zensen og Norsemen Hkraft som har mulighet til å stikke av med førsteplassen. Novados, Piratkameratene og regjerende seriemester Apeks ligger alle innenfor en 50-poengsgrense og kan utfordre de to lagene på topp.

– Om vi klarer å redusere de dårlige kampene til noe brukbart, så tror jeg vi ligger sterkt an til finaleuken. […] Annet enn litt forhåndsanalyse så tror jeg ikke vi kommer til å gjøre noe innad i laget, så det blir vel å fortsette som før, kunne Aleksander «Himan» Sølvsberg Slungaard fra Sakura Zensen fortelle i forkant av finaleuken.

Også i bunn er det knyttet stor spenning før finaleuken. Bare fjorten poeng skiller Slowstorm på 14. plass opp til Blink E-sport som ligger på trygg grunn.

Slik ser tabellen ut før finaleuken i Telialigaen: PUBG.
Telialigaen.no

Siste fra forsiden