Telialigaen - Playerunknown's Battlegrounds

Sakura Zensen tilbake på PUBG-toppen før Telialigaens finaleuke

«Himan» mener fortsatt det er rom for forbedringer i laget.

KRAFTON, Inc

Etter å ha ledet Telialigaen de siste ukene måtte Norsemen Hkraft onsdag se seg forbigått av Sakura Zensen. Sakura-gutta presterte best over rundens fem kart, og klatret seg tilbake til topplasseringen som de holdt gjennom sesongens første måned.

Dermed sitter Sakura i førersetet idet PUBG-sesongen går mot sin siste og avgjørende uke. Avslutningen ser du på Twitch-kanalen til Gamer.no, fra klokken 19:00 mandag 6. desember.

– Har fortsatt en del problemer

«Himan».
Privat

Mens Sakura sanket flest poeng på onsdag, ble det mye opp og ned. To kamper utenfor topp 10 ble reddet av én seier og en annen pallplassering. Aleksander «Himan» Sølvsberg Slungaard vet at laget enda har rom for forbedringer.

– Vi har fortsatt en del problemer innad i laget, men når ting funker for oss så får vi gode kamper med gode resultater. Eller så får vi elendige kamper nesten uten poeng, sa Sølvsberg Slungaard til Gamer.no.

– Denne uken føler jeg det ble mer dårlig enn bra, men på en eller annen måte ble vi reddet av de to kampene vi fikk poeng i.

Med en ledelse på kun fem poeng til Norsemen Hkraft sitter «Himan» og kompani slettes ikke trygt på toppen. Foran finaleuka legger Sakura derfor inn litt ekstra forberedelser, men ellers blir strategien som før.

– Om vi klarer å redusere de dårlige kampene til noe brukbart, så tror jeg vi ligger sterkt an til finaleuken. […] Annet enn litt forhåndsanalyse så tror jeg ikke vi kommer til å gjøre noe innad i laget, så det blir vel å fortsette som før, melder Sølvsberg Slungaard.

PUBG-lagene får nå en ukes pause for å lade opp til sesongens siste 15 kamper. Disse spilles over tre dager, fra 6. til 8. desember, med fem kamper per dag.

Du kan følge finaleuka med Playerunknown's Battlegrounds i Telialigaen på Twitch-kanalen til Gamer.no. Sendingen starter 19:00 hver dag.

Slik ser tabellen ut etter seks runder med PUBG i Telialigaen.
Telialigaen.no

Siste fra forsiden