Telialigaen: PUBG

– Vi siktet ikke nødvendigvis på ligagull før sesongen

Novados med i gullkampen i Telialigaen i PUBG.

Bluehole

Det tetter seg for alvor til i den øverste divisjonen av Telialigaen i PUBG. Norsemen Hkraft topper fremdeles tabellen i det det gjenstår en runde av ordinært seriespill før finaleuken, men skal ikke føle seg altfor komfortable der de ligger. Flere lag er innenfor rekkevidde til å melde seg på i gullkampen og like bak presses serielederen av Sakura Zensen og Novados.

De to nevnte utfordrerne leverte sterkt onsdag og delte rundeseieren med 59 poeng. Christopher «boba» Nilsen i Novados forteller at laget ikke forventet å være med i kampen om ligagull før sesongen.

– Vi siktet ikke nødvendigvis på ligagull før sesongen og ble enige om at vi ikke skulle legge så mye i det i år men bare ha det gøy. Ettersom vi fungerte så godt som lag så ser vi jo nå at alt er mulig. Vi må bare fortsette å prestere så jevnt som vi har gjort i tillegg til å være gode mot slutten av kampene.

Du kan følge PUBG i Telialigaen hver onsdag på Twitch-kanalen til Gamer.no. Kampstart er klokken 19:00.

LES OGSÅ: Norsemen Hkraft klinte til med sesongens beste PUBG-runde – tok ledelsen i Telialigaen

Over forventningene

DISSE SPILLER FOR NOVADOS:

Vis mer

no Christopher «boba» Nilsen
no Mathias «Affi» Andreassen
no Bendik «Snuskiduski» Fjelldal
dk Henrik «Herkii» Dybdahl Lauridsen

Nilsen forteller at laget har jobbet spesifikt med overgangene inn mot slutten av kampene, noe som gav resultater onsdag kveld. Novados-kapteinen er likevel overrasket over prestasjonen denne sesongen.

Christopher «boba» Nilsen i Novados er fornøyd med årets sesong.
Privat

– Synes prestasjonen vår i går var meget bra og viser at vi har fremgang. Har i løpet av sesongen slitt mot slutten av kampene, mistet en eller to unødvendig, som gjør det vanskelig fordi man ofte er i undertall. Dette har vi snakket mye om og det ga hvertfall resultater i går. Så langt i sesongen har vi levert veldig jevnt og kanskje over det vi forventet med tanke på at vi kastet sammen et lag i siste liten.

For Novados var Henrik «Herkii» Dybdahl Lauridsen i storform og toppet statistikkene med 14 kills på fem kamper. Nilsen forteller at det er dansken som styrer laget og har vært svært viktig for Novados denne sesongen.

– «Herkii» er veldig viktig for oss som taktisk leder. I tillegg er han vel den beste dansken utenfor Korea for øyeblikket. Ingen andre i laget har noe erfaring som taktisk leder eller har lyst på rollen så han er ganske avgjørende for oss i år. Han bidrar mye til den gode stemningen i laget og sammen med «Snuskiduski» deler de mye av erfaringene de har fra høyere nivå.

Nevnte «Snuskiduski» har også erfaring fra den internasjonale scenen. Likevel er ikke Nilsen overrasket over noen på laget og mener samtlige innehar et høyt individuelt nivå.

– Jeg vil ikke si jeg har blitt overrasket over noen i laget, kjenner «Affi» og hva han kan levere fra før og har spilt mot «Herkii» i turneringer tidligere. Merittene til her ESL-finalist «Snuskiduski» taler for seg selv. Da jeg ble spurt om å være med visste jeg at toppnivået til alle var meget høyt og at alt er mulig denne sesongen, avslutter Nilsen.

Les også
– Nordic Masters gir oss en fin mulighet til å hevne oss
Slik ser tabellen ut etter 5. serierunde.
Telialigaen

Siste fra forsiden