Telialigaen - Playerunknown's Battlegrounds

Norsemen Hkraft klinte til med sesongens beste PUBG-runde – tok ledelsen i Telialigaen

PUBG Corp.

Etter tre runder på topp i Telialigaen måtte Sakura Zensen se seg forbigått denne uka. Onsdag var det nemlig Norsemen Hkraft som vartet opp med PUBG-show, med det som ble sesongens hittil største poengfangst.

– Det var god flyt i laget, og «Casul» og «Salvesen» klinte virkelig til. «Otto» og jeg blir statiser, men får en replikk eller to vi også. Og når vi attpåtil får sonene så går det veien, forklarer Ole «PartyBeetle» Engum for Gamer.no.

Du kan følge PUBG i Telialigaen hver onsdag på Twitch-kanalen til Gamer.no. Kampstart er klokken 19:00.

– Vi har spilt dårlig

Med hele 85 poeng på runden satte Norsemen Hkraft ny poengrekord for sesongen. Kvartetten virket nesten ustoppelig med sine 54 elimineringer, og til sammenligning var Novados nest beste lag med 44 poeng.

«PartyBeetle» med Movember-bart.
Privat

Som «PartyBeetle» forteller gikk ting ekstremt bra denne runden, som hjelper på etter en noe skuffende sesongåpning for Norsemen Hkraft.

– Første runden gikk bra. Andre og tredje runden var ingen fornøyd med. Vi spilte dårlig og greide ikke å samarbeide. Fjerde runden går jo ekstremt bra for oss, som man ser på poengene.

Hvorvidt gutta klarer å levere på samme kanonnivå i rundene som kommer gjenstår å se. «PartyBeetle» tror imidlertid at laget er godt på vei opp og frem.

– Totalt sett føler jeg vi har spilt dårlig i forhold til hva vi burde. Vi kan bedre, og jeg håper og tror vi skal greie å vise det i kommende runder, melder Engum.

Med glimt i øyet trekker Norsemen Hkraft-spilleren også frem Movember-barten han jobber med som lagets lykkeamulett. Sesongen er riktignok ikke ferdig før ut i desember, så det spørs om det blir noe barbering før den tid.

– Jeg tror barten har alt å si for at vi gjorde det bra. Jeg forventer at vi får minuspoeng hvis den blir fjernet, spøker Engum.

Sånn ser PUBG-tabellen ut etter fire runder i Telialigaen.
Telialigaen.no

Siste fra forsiden