Flere kamphaner i nytt Street Fighter

En gentleman og en ninja

Gamle krigere fra Street Fighter III vender tilbake.

Mot slutten av april kommer den oppdaterte utgaven av Capcoms kritikerroste slåssespill Street Fighter IV, og nå har selskapet avslørt (via det japanske spillbladet Famitsu og tegneserieforlaget Udon) en trio med ferske dog gamle slåsskjemper som er lagt til spillet.

Gamle og nye krigere i Super Street Fighter IV.

Tidligere har Capcom kunngjort at Super Street Fighter IV får nye krigere fra Street Fighter Alpha-serien og Street Fighter II, og nå får disse selskap av figurer fra Street Fighter III, som av mange blir regnet som et av de beste slåssespillene gjennom tidene. Vi får spille som den britiske gentlemannen og tungvektsbokseren Dudly, tenåringsninjaen Ibuki og den temperamentsfulle karatekrigeren Makoto.

Ellers byr Super Street Fighter IV på alle krigerne og funksjonene vi kjenner fra den første utgaven av Street Fighter IV. Vi får også nye spillmoduser, inkludert bonusbrettene fra Street Fighter II. Her skal man smadre biler og tønner med bare nevene. I flerspillerdelen blir det lagbaserte kamper og muligheten til å filme dine bragder og dele dem med andre på nettet.

Siste fra forsiden