Endelig coop for Lara

Nå har alle versjoner av det nye Lara Croft-spillet fått samarbeid over nettet.

Det nedlastbare action/hjernetrimspillet Lara Croft and the Guardian of Light har fått mange tilhengere, takket være sin elegante blanding av action og hjernetrim.

Totec og Lara møter sint beist med stor munn.

Spillet har også en omfattende samarbeidsmodus, men da spillet opprinnelig ble lansert var denne forbeholdt de som kunne hanke inn en venn for lokalt spill.

Xbox 360-versjonen ble imidlertid oppdatert med nettbasert samarbeidsspill for cirka én måned siden, og nå har versjonene til PS3 og PC fått det samme. Dermed kan du kose deg med spillets kritikerroste samarbeidsmodus uansett hvilken plattform du har og hvor mange du kan spille med lokalt.

Lara Croft and the Guardian of Light finner sted i mystiske ruiner et eller annet sted i Mexico. Her slippes en eldgammel gud løs fra fangenskap, og nå har han lyst til å strekke litt på beina og ødelegge verden vår. Dette kan verken Lara eller hennes nye venn, Totec, akseptere.

I enspillermodus får Lara tilgang på Totecs spyd, som hun kan bruke både som våpen og til å klatre på. I samarbeidsmodus har hun ikke denne muligheten, og dermed må de to spillerne samarbeide.

Totec har til gjengjeld ikke tilgang på Laras mange moderne våpen eller slengtau.

PC-versjonen av spillet kan kjøpes på Steam, mens konsollversjonene er tilgjengelig på Xbox Live Arcade og PlayStation Network.

Siste fra forsiden