Endelig info om neste Saints Row

Vi visste gangsterspillet var på vei, og nå vet vi endelig hva vi har i vente.

Det er en stund siden det ble kjent at det tredje Saints Row-spillet skulle komme i år, men frem til nå har vi ikke hatt noen konkret informasjon om spillet. Det har vi endelig fått nå.

Som vanlig er det det amerikanske bladet GameInformer som får scoopet. Saints Row: The Third, som spillet heter, skal nemlig på coveret deres, og dermed har utgiver THQ gitt dem førsteretten på å lage sniktitt.

Vi får imidlertid noen detaljer i en pressemelding. Spillet skal lanseres til Xbox 360, PlayStation 3 og PC, og utvikles naturlig nok av originalskaper Volition. Ting har gått bra for gatenes helgener siden sist, noe du får nyte godt av i det spillet starter:

– Saints Row: The Third plasserer deg på verdens topp, allerede i starten av spillet. Med dette følger alle fordelene det innebærer å være leder for en storstilt kriminell organisasjon, sier THQ-mann Danny Bilson.

Han fortsetter:

Promobilder lekket tidligere i år (kilde: NeoGAF).

– Her er det ingen pizzaleveringer eller lange taxiturer for å frakte familiemedlemmer rundt i byen. I stedet får du all makten til The Third Street Saints, og kan ta verden med storm.

Videre fortelles det at gjengen har blitt et husholdningsnavn siden sist, og det selges alt fra Saints-tøfler til Saints-merkede energidrikker. Men gjengens ledende posisjon i byen Stilwater har ikke gått upåaktet hen, og en legendarisk kriminell organisasjon har fått øynene opp for gjengen.

Disse kaller seg The Syndicate, og når de bestemmer seg for å be om tributt i form av penger gjør The Saints det eneste fornuftige. De nekter å bøye seg, og reiser til syndikatets hjemtrakter for å skape trøbbel.

Dermed tas moroa til en helt ny by, og pressemeldingen lover oss de mest vanvittige spillscenariene noensinne. Hvorvidt THQ kan holde dette løftet gjenstår å se, men Saints Row-serien har i alle fall ikke vært spesielt jordnær til nå.

Du kan titte på noen promobilder fra spillet i en tråd på spillforumet NeoGAF.

Siste fra forsiden