Epic røper fremtidsplaner

I et intervju med Eurogamer har Epic Games fortalt litt om hva slags planer de har for fremtiden.

Som kjent jobber utvikleren med neste generasjons Unreal-grafikkmotor, og (som de så vidt har nevnt tidligere) jobber de også med et spill for denne grafikkteknologien. Dette spillet vil ikke være basert på Unreal-franchisen, og skal etter planen lanseres tidlig i år 2006. Mark Rein forteller at det er snakk om et spill med fokus på enspiller, og som vil markere starten på en helt ny franchise. Spillet vil komme til PC, og antakeligvis også Xbox 2.

I tillegg fortalte Mark Rein at selskapet vil lage et nytt spill i Unreal Tournament-serien, noe som strengt tatt ikke kommer som noen overraskelse. I tillegg forteller han at de for øyeblikket ikke har noen planer for et Unreal 3, men at de definitivt vil lage det en eller annen gang i fremtiden.

Som kjent ble utvikleren bak Unreal 2, Legend Entertainment, oppløst for en tid tilbake. Epic sin faste samarbeidspartner, Digital Extremes, har også gått sin egen vei, og jobber for øyeblikket med skytespillet Pariah og et annet spillprosjekt for den neste generasjonens systemer.

Siste fra forsiden