Er du klar for årets Gamer's Paradise?

Fjorårets store spillturnering ble en suksess. I år skal vi videreutvikle den.

I fjor sommer arrangerte vi noen av Norges største konkurranser i FIFA 11, StarCraft II, Gran Turismo 5 og Crysis 2. Alle som ønsket å delta kunne kvalifisere seg på nettet og finalerundene foregikk på en utendørsscene midt i Oslo sentrum, og mottagelsen og engasjementet var overveldende.

Større og bedre

I år skal vi ta med oss alt vi lærte i fjor, og lage et større, bedre og morsommere arrangement. Vår ambisjon er fortsatt å gjøre konkurransespilling folkelig og tilgjengelig, og involvere både de som trives best med dueller med venner i sofaen og de som ønsker seriøse turneringer med tøffe premier.

Du kan derfor se frem til et robust, men enkelt system for turneringer. Det skal være enkelt å melde seg på, enkelt å finne informasjon og enkelt å rapportere resultater. Høydepunktet blir en ny, nasjonal spillturnering i en håndfull populære spill, men før den tid varmer vi opp med andre små og store aktiviteter i samarbeid med dedikerte spillmiljøer i Norge.

I tillegg skal vi tilby personlige venneligaer og systemer som gjør det enkelt for deg å finne andre å spille mot eller samarbeide med.

Allerede i dag starter vi med første aktivitet: En norsk kvalifisering til Europa-finalen i slåssespillet Soulcalibur V. Dette vil på mange måte fungere som en betatest av turneringsystemet vi bygger, slik at vi står godt rustet når vi skal gjennomføre konkurranser i de største spillene senere i år.

Les mer om Soulcalibur V-kvalifiseringen

Kom med innspill — vinn gavekort

Nå vil vi gjerne få ideer og forslag til hva vi kan gjøre i tiden fremover. Hvilke spill vil dere ha turneringer i? Hvilke aktiviteter skal vi sette i gang? Hvilke funksjoner vil dere ha her på nettsiden? Gi oss din mening i kommentarfeltet under eller på vår Facebook-side. De beste forslagene premieres med gavekort på Elkjøp.

Siste fra forsiden