Er du landets beste FIFA 13-spiller?

Heftige premier, heder og ære venter i Norges største interaktive fotballturnering.

I oktober gjennomførte Gamer's Paradise en turnering vi kalte Norges beste supporterklubb i FIFA 13. Dette var en annerledes konkurranse der to og to supportere av landets tippeligaklubber ble satt opp mot hverandre, og et godt samarbeid var essensielt for å danke ut motstanderlaget. Førstepremien var 10 000 kroner øremerket tribuneaktiviteter.

De første kampene i denne cupen ble spilt på de respektive sportspubene, mens finalen fant sted på Oslo City 27. oktober. Sandnes Ulf og Gaukereiret stakk til slutt av med seieren etter å ha slått de to spillerne fra Stabæk.

Denne supporterturneringen skapte et stort engasjement, men nå er tiden inne for å vende tilbake til en klassisk FIFA-cup, en mot en, med en premiepott heftigere enn noen gang.

Førstepremie til en verdi over 14 000 kroner

I samarbeid med TV 2 Sporten og Electronic Arts inviterer vi alle til å melde seg på og konkurrere om å kalle seg Norges beste interaktive fotballspiller på PlayStation 3.

Her er premiepotten:

1. plass: Reisegavekort på 10 000 kroner, mobilen Samsung Galaxy S III, en MadCatz MLG Pro-Circuit-spillkontroller og en pakke med spill fra Electronic Arts.
2. plass: Samsung Galaxy S III, MadCatz MLG Pro-Circuit-kontroller og spillpakke fra Electronic Arts.

Du kan melde deg på her.

256 spillere starter tirsdag

De innledende rundene starter tirsdag 6. november og fortsetter frem til 1. desember. Vi deler opp kvalifiseringen i puljer, og første runde har plass til 256 spillere. Hvilke deltakere som starter avgjøres av en trekning dagen før, og det vil sendes ut e-post til de som skal spille.

Vi dobler antallet i puljen neste kveld dersom vi føler det er håndterbart, og fortsetter med trekning dagen før hver runde skal starte.

Deltakerne kan blant annet bruke profilsiden her på Gamer's Paradise for å vite hvem som er neste motstander. I den forbindelse er det viktig at samtlige påmeldte har lagt inn sitt PSN-brukernavn på profilen sin, slik at det er enklere å invitere hverandre inne i spillet.

Les også
Drømmen om Overwatch League

Finale på TV 2 Sumo

Det blir flere muligheter til å kvalifisere seg dersom man blir slått ut tidlig eller ikke kan spille på angitt dato. Mot slutten danner vi en ny cup som består av de 256 beste spillerne fra de innledende rundene.

8. desember skal det hele avgjøres i en finale i TV 2s lokaler i Bergen. Denne sendes direkte på TV 2 Sumo.

Vi kommer tilbake med konkret informasjon om gjennomføringen og reglene i dagene som kommer. Dette blir sendt på e-post til deltakerne og publisert som egen artikkel.

Les også: Slik spiller du i turneringene våre

Siste fra forsiden