Podkast

DoubleJump, episode 29

Er The Division et spill man egentlig burde glede seg til?

Marius og Gøran snakker om også om Dragons Dogma, Tharsis og selvfølgelig mer Fallout 4.

Ubisoft, Doublejump

De er bare to, men Marius og Gøran har mer enn nok å snakke om i ukas episode av DoubleJump. De er innom spill som Tharsis, Dragons Dogma: The Dark Arisen, Crusader Kings 2, Thief og Star Wars: The Old Republic.

I tillegg har Marius funnet seg en ny sengepartner i Hearthstone på iPad, et spill flere i redaksjonen har hatt mye glede av tidligere. I tillegg prøver Gøran å overbevise Marius om å bli med på The Division på Xbox One når det kommer, men Marius deler ikke den samme entusiasmen.

DoubleJump er en podkast av Gamer.no-skribentene Gøran Solbakken, Marius Kjørmo, Jens Erik Vaaler og Håvard Hofstad Ruud. Hver uke diskuteres spill så fjørene fyker, og du får et innblikk inn i den glamorøse tilværelsen som norsk spillskribent.

Gutta ønsker svært gjerne å høre hva du synes om podkasten. Har du ris eller ros, gode tips, eller ønsker om hva vi skal prate om eller hvem som børe være med som gjest så gi oss en lyd i kommentarfeltet, på e-post til goransol@gmail.com, på Twitter eller Facebook.

Ønsker du å abonnere på podkasten eller lytte til noen av de eldre episodene finner du dem både på Soundcloud og iTunes.

Siste fra forsiden