Podkast

Rad Crew – Sesong 10, episode 14

– Et av spillene som har gjort størst inntrykk på meg

Hør hva Rad Crew har å si om The Beginner's Guide.

I ukens episode av Rad Crew er Audun Rodem gjest for å snakke om det nye, tankevekkende spillet The Beginner’s Guide fra skaperen av kritikerroste The Stanley Parable. Han forteller om en personlig, tankefull og utleverende opplevelse, og mener alle som har drevet med noe kreativt vil finne tematikk som er interessant i dette spillet.

Are Ness Fløgstad og Stian Askeland har vært i betamodus og spilt henholdsvis Rainbow Six Siege og Need for Speed. Er disse spillene så lovende som de ser ut? Det viser seg at ett av dem kanskje ikke er det folk håper på.


Rad Crew - sesong 10, episode 14
Tony Hawk's Pro Skater 5 får hard medfart av både kritikere og spillere.

Men først: Tony Hawk er tilbake, og reaksjonen som har kommet mot det spillet på nettet fikk oss til å tenke på andre spill som gjorde comeback på lignende måte. Dermed fikk vi inspirasjonen til ukens topp 5-liste over spillserier som prøvde å gjøre et comeback men endte opp med å signere sin egen dødsdom.

Helt til slutt spurte vi lytterne hva som er det beste spillet som kommer fra Steam Greenlight-prosessen, der brukerne kan stemme på spill som skal havne på Steam.

Her er ukens meny:

  • Topp 5 comebacks som feilet (00:06)
  • Spillnyheter (00:32)
  • The Beginner's Guide, Rainbow Six-beta og Need for Speed-beta (1:01)
  • Steam Greenlight-spill, er de noe tess? Lytterne svarer (1:36)

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Her er de tre forrige episodene av Rad Crew:

Rad Crew, 1. oktober
Rad Crew, 25. september

Rad Crew, 17. september

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden