Europafinalen i Soulcalibur V spilles på PlayStation 3

Kvalifiseringen i Norge gjennomføres likevel på Xbox 360.

I samarbeid med Namco Bandai og Round1KO arrangerer vi norsk kvalifisering til det europeiske mesterskapet i slåssespillet Soulcalibur V. Europafinalen går av stabelen i London 17. mars.

Vi har mottatt feilinformasjon, og beskrevet dette som en europeisk turnering på Xbox 360. Det har etter hvert vist seg at den europeiske finalen spilles på PlayStation 3.

Likevel beslutter vi nå å fortsette som planlagt, og vil informere alle påmeldte om den norske kvalifiseringen fortsatt er på Xbox 360.

Kvalifiseringen gjennomføres via Xbox Live og et cupsystem hos oss, og påmeldingen er åpen fra nå og frem til onsdag 15. februar. Klokken 19:00 samme dag trekkes kampene, og klokken 20:00 starter de første duellene.

Les mer om Soulcalibur V-kvalifiseringen

De tre beste i Norge får tøffe premier, og den beste flys til London for å bo på et hotell i nærheten av arrangementet. Europamesteren stikker av med 9000 kroner og et autentisk Soul Edge-sverd som lages spesielt for denne anledningen. Premiene til andre og tredjeplass er ikke bekreftet, men det er ventet prisdryss fra partnere som MadCatz og Insert Coin Clothing.

Reise og opphold til London dekkes av Namco Bandai.

Siste fra forsiden