Eventyr i villmarken

Sjangerblanding fra Tilted Mill

I Hinterland må du legge ut på farlige tokt for å holde landsbyen din i live.

I Hinterland spiller du lederen for en liten gruppe bønder, som har reist inn i de mørke og uutforskede landene utenfor sivilisasjonens grenser for å bygge opp et nytt liv.

Her må du grunnlegge og lede en landsby i svært farlige fantasy-omgivelser, og for å skaffe nødvendige ressurser til folket ditt må du selv legge ut på tokt i de uutforskede landene.

Sammen med en liten gruppe landsbyboere, vil du reise på eventyr i tilfeldig genererte omgivelser. Her vil du møte figurer og vesener fra myter og folketro, og risikere å finne store skatter eller dødelige feller.

Du må selv velge ut hvem som skal bli med deg på eventyr, og her må du ta mange hensyn - en sterk bonde vil kanskje bli god å ha i kamp, men skulle han dø kan du risikere katastrofe når avlingene skal høstes før den harde vinteren.

Hinterlands blander rollespill, taktisk kamp og strategisk basebygging, og utviklerne i Tilted Mill forteller at et typisk spill kun vil ta en håndfull timer, før du kan begynne på nytt med en ny landsby i en ny verden.

Spillet skal etter planen lanseres senere denne sommeren, kun over nettet. Mer informasjon kan du finne på spillets offisielle nettsted.

Siste fra forsiden