Eventyraktig flipperspill på vei

Conspiracy Entertainment Europe har fortalt at de vil lansere flipperspillet Flipper Critters for Nintendo DS.

Flipper Critters, fra de ungarske utviklerne i Zen Studios, skal visstnok redefinere hele flipperspillsjangeren, og levere det raskeste, morsomste og mest fargerike flipperspillet noensinne for DS. Det hele foregår i en fantasiverden full av merkelige figurer, og i stedet for tradisjonelle flipperbrett får vi ulike landskap (som bygater, slott, store daler og til og overflaten til en liten måne).

Omgivelsene er fulle av tradisjonelle flipperspillelementer som porter, ramper, bonuser og alt det andre vi kjenner fra gode flipperspill, men de er ikke akkurat slik vi husker dem fra gammelt av. Spillet utnytter seg selvsagt av DS-konsollens to skjermer, og begge skjermene viser 3D-grafikk, slik at vi kan se handlingen fra flere vinkler samtidig.

Vi får også massevis av minispill (hvert med fire visuelle moduser og mulighet for to spillere), trådløs flerspiller og bruk av den trykksensitive skjermen. Spillet gis ut av den nyetablerte europeiske armen av Conspiracy Entertainment, som er svært fornøyd med spillet de akkurat har fått utgivelsesrettighetene til. Lanseringen vil finne sted i juli, og mer informasjon finner du på spillets nettsted.

Siste fra forsiden