Eventyret er over for Tycho og Gabe

Eventyret er over for Tycho og Gabe

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

De to første episodene av Penny Arcade Adventures: On the Rain-Slick Precipice of Darkness ble sluppet med fem måneders mellomrom i 2008, men episode 3 har latt vente på seg siden. Nå bekrefter utvikleren Hothead Games at den fire episoder lange spillserien avsluttes på halvveien.

Les også: Penny Arcade invaderer XBLA

Hothead har valgt å fokusere på produksjonen av Deathspank, og fryktet det skulle gå på bekostning av kvaliteten dersom episode 3 skulle utvikles samtidig.

Den andre episoden av Penny Arcade Adventures skal kun ha solgt en tredjedel så mye som første episode, men frem til nå har Hothead hevdet at de stadig ville gjøre ferdig serien.

Selv om fansen bare får spille to av episodene blir de stadig ikke snytt for fortellingen. Jerry Holkins, den ene halvdelen av Penny Arcade-duoen, sier at de vil gjøre resten av fortellingen tilgjengelig for fansen i tegneserieformat via websiden.

Holkins har tegnet Penny Arcade sammen med Mike Krahulik siden 1998, og begge har vært med på utviklingen av Penny Arcade Adventures i samarbeid med Hothead Games.

Les også: Monkey Island-skaper er tilbake

(Kilder: Shacknews, Rock, Paper, Shotgun)

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen