Everybody's Golf til Europa

Det kritikerroste golfspillet Everybody's Golf kommer om kort tid til vår del av verden, både på PSP og PS2.

Sony Computer Entertainment har nå kunngjort at Everybody's Golf kommer til Europa i september, både til PS2 og PSP. Spillet er et gjensyn med det glade, fargerike golfspillet noen kanskje kjenner fra den originale PlayStation. Everybody’s Golf dropper alt det kjedelige mange forbinder med golfsporten og putter i stedet inn massevis av skrudd moro.

Sony forteller at Everybody's Golf er enkelt å lære, samtidig som det er vanskelig å mestre, noe som gjør det ideelt både for begynnere og mer erfarne gamere. Spillet skal være lett å sette seg ned med, enten du ønsker å spille i ti minutter eller to timer.

Everybody's Golf er fullt av fargerike omgivelser, tegneserieliknende figurer og enkel spilleglede. PS2-versjonen kommer med 34 "funky" spillere, 13 store baner, samt flerspiller for opp til fire spillere på en PS2, og opp til femti spillere på nettet.

PSP-versjonen kommer med ti nye spillere, fem nye caddier, og gir deg i tillegg mulighet til å lage din egen spillperson ved hjelp av over 250 kroppsdeler. Dessuten får du seks helt nye baner og tre nye moduser, samt støtte for trådløs flerspiller for opptil åtte spillere.

Siste fra forsiden