Ezios Assassin’s Creed-trilogi kommer til nyere konsoller

Oppdatert: Ubisoft har bekreftet ryktene og annonsert slippdato for samlepakken.

Assassin's Creed: Brotherhood.
Ubisoft

Oppdatering 14. september: Ubisoft bekreftet denne uken ryktene om en ny Assassin's Creed-samlepakke – kalt The Ezio Collection – som inneholder Assassin's Creed II, Assassin's Creed: Brotherhood og Assassin's Creed: Revelations.

I en pressemelding forteller utvikleren at pakken kommer til PlayStation 4 og Xbox One, og at de tre spillene har gjennomgått en grafisk overhaling for anledningen. Assassin's Creed: The Ezio Collection skal lanseres den 17. november i år.

Opprinnelig sak følger.

En oppføring for «Assassin’s Creed Ezio Collection» for Xbox One og PlayStation 4 dukket denne uken opp på nettsidene til det koreanske sensurorganet, som kan tyde på at den italienske snikmorderen er på vei til nyere konsoller.

Assassin's Creed 2.
Ubisoft

Oppføringen røper lite om hva som inkluderes i samlepakken, men ut ifra navnet er det naturlig å tro at det dreier seg om de tre spillene med Ezio i hovedrollen – Assassin’s Creed 2, Assassin’s Creed: Brotherhood og Assassin’s Creed: Revelations.

En lignende pakke, kalt Assassin’s Creed: Ezio Trilogy, finnes allerede på PlayStation 3, Xbox 360 og PC, men hvorvidt pakkene er forskjellige eller inneholder akkurat det samme er foreløpig uklart.

Ubisoft har så langt ikke kommentert saken.

Spillpause i 2016

Assassin's Creed: Revelations.
Ubisoft

I og med at det ikke kommer et nytt Assassin’s Creed-spill i år er det ikke utenkelig at utvikleren vil fylle tomromet med en samlepakke. Etter å ha lansert minst ett nytt Assassin’s Creed-spill hvert år siden 2007 annonserte Ubisoft nylig at snikmorderserien ville få en pause i 2016:

– Vi bruker dette året på å utvikle spillmekanikkene og for å sørge for at vi oppfyller løftet vårt om at Assassin’s Creed skal tilby unike og minneverdige opplevelser, forklarte utvikleren.

Helt fritt for Assassin’s Creed blir året riktignok ikke, da en spillefilm basert på serien kommer på kino 21. desember. I mai ble filmens første trailer lansert, som hintet til hva fans kan vente seg.

Assassin’s Creed får også en VR-opplevelse senere i år.
Denne skal være basert på den kommende snikmorderfilmen »

Les også
Anmeldelse:

Siste fra forsiden