Fable er ferdig

Lionhead og Big Blue Box har endelig kunngjort at de er ferdig med utviklingen av Fable. Vi europeere må imidlertid vente en stund før vi får hendene i dette etterlengtede rollespillet.

Den amerikanske Fable-utgaven er nå sendt til trykken, og vil komme på markedet i september. Vi europeere må imidlertid vente enda litt lenger før vi får teste dette spillet - den offisielle europeiske utgivelsesdatoen er ikke før i oktober.

Fable har fått svært mye oppmerksomhet i det siste, og det er ikke helt ufortjent. Spillet ser nemlig svært ambisiøst ut. Dette rollespillet gir deg total frihet i forhold til hvordan du vil leve ut livet ditt i fantasiverdenen på andre side av skjermen, men alle handlingene dine får konsekvenser i forhold til hvordan andre karakterer ser på deg. Er du ond vil vanlige folk hate deg som pesten, og er du god og heltemodig vil du bli møtt av jubelrop når du besøker landsbyene.

Hvis utviklerne har fått til alt det de prøver på er det liten tvil om at Fable blir et av tidenes største Xbox-spill. Ambisjoner alene er imidlertid ikke nok til å skape et suverent produkt, og vi må nok vente enda litt til før vi finner ut om Fable blir den klassikeren vi håper.

Siste fra forsiden