Fable kommer i oktober

Lionhead har nå gått ut med en europeisk slippdato for det etterlengtede Xbox-rollespillet Fable.

Fable er helt unikt rollespill, som innfører helt nye elementer til sjangeren. Noen vil gå så langt som å si det virkelig er et av de få spillene som virkelig fortjener å bli kalt et rollespill. Tittelen er et samarbeidsprosjekt mellom Lionhead og det ferske selskapet Big Blue Box. I spillet utvikler du karakteren din fra ung til gammel, og du vil se utseendet ditt forandre seg.

Det hele er et dypt rollespill, og selv om det finnes en underliggende historie, er du fri til å gjøre alt du vil, hvordan du vil. Det er avgjørelser som må tas, og du må selv definere din rolle i spillet som god eller ond. Alt har en innvirkning på hvor god eller ond du er.

Det er på hjemmesiden til Lionhead at en lanseringsdato blir offentliggjort. I seksjonen for FAQ (frequently asked questions), eller "spørsmål som stilles ofte", har utviklerne nå gått ut å sagt at spillet vil befinne seg i europeiske butikkhyller i løpet av oktober 2004. Spillere i USA får, ikke uventet, oppleve spillet en måned tidligere.

For mer informasjon om Fable anbefaler vi dere å lese vår sniktitt. Vi kommer tilbake med mer informasjon så snart det er tilgjengelig.

Siste fra forsiden