Fahrenheit klar for utgivelse

Quantic Dreams kan nå meddele verden at deres etterlengtede og ambisiøse eventyrprosjekt Fahrenheit er ferdigutviklet, og klar for europeisk utgivelse i september.

Fahrenheit, en spektakulær interaktiv thriller satt i New York, gir spilleren en unik mulighet til å spille både jeger og flyktning. Uten spesiell grunn blir helt ordinære folk gjort om til drapsmenn, som deretter går rundt å dreper helt tilfeldige og fremmede personer. Det er ingen sammenheng mellom de ulike mordene, bortsett fra at de alle følger det samme ritualet og mønsteret.

Lucas Kane blir omgjort til en slik morder når han dreper en fremmed på toalettet i en restaurant. Spilleren inntar rollen som Lucas, som har et desperat behov for å finne ut hva det er som foregår. Det spøker rundt han, og han ser syner. Samtidig er han nødt til å bestandig være ett skritt foran politiet.

- Om Fahrenheit opprettholder den intense og blodhare stemningen bli ble presentert for, kan dette bli ett av årets desidert viktigste spill. Det bryter på mange måter grenser i interaktivitet, og den friheten spillet gir deg til å ikke nødvendigvis finne alt i en gitt situasjon, er imponerende, kunne vår reporter Øystein Furevik fortelle i sniktitten etter å ha testet spillet på årets E3-messe.

Nå er spillet altså ferdigutviklet, og utviklerne lover et grensesprengende eventyrspill for PC, Xbox og PlayStation 2. Vi håper ikke det tar for lang tid før vi kan ta en titt på det ferdige produktet, og vil naturligvis gi dere vår mening i en anmeldelse nærmere lansering, som er satt til 9. september.

For mer informasjon om Fahrenheit, anbefaler vi en titt på vår tidligere dekning.

Siste fra forsiden