Fahrenheit utsatt en uke

På grunn av forsinket trykkeprosess, er lanseringen av det etterlengtede eventyrspillet Fahrenheit utsatt en uke.

Atari fortalte oss i går ettermiddag at det paranormale eventyrspillet Fahrenheit er ferdigutviklet, og sendt til trykking. Spillet skulle opprinnelig lanseres i morgen, men nå blir Atari nødt til å utsette lanseringen til fredag 16. september.

Ambisiøse Fahrenheit er en spektakulær interaktiv thriller satt i New York, og gir spilleren en unik mulighet til å spille både jeger og flyktning. Uten spesiell grunn blir helt ordinære folk gjort om til drapsmenn, som deretter går rundt å dreper helt tilfeldige og fremmede personer. Det er ingen sammenheng mellom de ulike mordene, bortsett fra at de alle følger det samme ritualet og mønsteret.

Lucas Kane blir omgjort til en slik morder når han dreper en fremmed på toalettet i en restaurant. Spilleren inntar rollen som Lucas, som har et desperat behov for å finne ut hva det er som foregår etter at livet hans blir snudd på hodet. Det spøker rundt han, og han ser syner. Samtidig er han nødt til å bestandig være ett skritt foran politiet.

Den grafiske stilen, og det svake støyfilteret i Fahrenheit er med på å bygge opp under den mørke og dystre atmosfæren i spillet. Bruken av kameravinkler gir også spillet et veldig filmatisk preg, og til tider kan det se ut som et tradisjonelt eventyrspill, men i Fahnreheit er du mye mer involvert i historien.

For mer informasjon om Fahrenheit anbefaler vi en titt på vår produktside, hvor dere finner linker til en demo, en sniktitt, et intervju og noen videoer, samt en haug med skjermbilder. Gamer.no kommer selvsagt med en anmeldelse før lansering neste uke.

Siste fra forsiden