Fahrenheit

Fahrenheit kan bli et av tidenes beste eventyrspill. I en rykende fersk demo kan du finne ut om du er enig.

Ambisiøse Fahrenheit er en spektakulær interaktiv thriller satt i New York, og gir spilleren en unik mulighet til å spille både jeger og flyktning. Uten spesiell grunn blir helt ordinære folk gjort om til drapsmenn, som deretter går rundt å dreper helt tilfeldige og fremmede personer. Det er ingen sammenheng mellom de ulike mordene, bortsett fra at de alle følger det samme ritualet og mønsteret.

Lucas Kane blir omgjort til en slik morder når han dreper en fremmed på toalettet i en restaurant. Spilleren inntar rollen som Lucas, som har et desperat behov for å finne ut hva det er som foregår etter at livet hans blir snudd på hodet. Det spøker rundt han, og han ser syner. Samtidig er han nødt til å bestandig være ett skritt foran politiet.

Den grafiske stilen, og det svake støyfilteret i Fahrenheit er med på å bygge opp under den mørke og dystre atmosfæren i spillet. Bruken av kameravinkler gir også spillet et veldig filmatisk preg, og til tider kan det se ut som et tradisjonelt eventyrspill, men i Fahnreheit er du mye mer involvert i historien.

Nå har Atari akkurat lansert sin etterlengtede demo av Fahrenheit, som lar deg prøve en liten del av det første kapittelet fra den grensesprengende tittelen. Demoen er veldig kort, men til gjengjeld har den en relativt høy gjenspillingsverdi fordi alt du gjør har en konsekvens.

Fahrenheit slippes på PlayStation 2, Xbox og PC den 9. september. Mer informasjon om spillet kan oppdrives i vår sniktitt fra E3 2005. Ellers finner du alle våre artikler om spillet på vår produktside.

Siste fra forsiden