Fall Guys

Fall Guys er det mest nedlastede PlayStation Plus-spillet noensinne

Samtidig har spillet nådd syv millioner spillere på Steam.

Devolver Digital

Fall Guys når stadig nye milepæler, og onsdag kunne Sony avsløre at det har satt enda en ny rekord. Spillet er nemlig det mest nedlastede blant samtlige titler som er gitt ut via PlayStation Plus.

Hvor mange nedlastinger det er snakk om gikk Sony ikke ut med. Det må alikevel sies å være en imponerende bragd, med tanke på at PlayStation Plus har gitt spill til sine abonnenter siden 2010 – inkludert innslag fra populære spillserier som Call of Duty og Metal Gear Solid.

Som om ikke det var nok forteller spillets utgiver, Devolver Digital, at Fall Guys har solgt syv millioner eksemplarer på Steam. Spillet har ligget øverst på Valve-butikkens bestselgerliste i flere uker, og nå vet vi altså akkurat hvor populært det har blitt på PC.

Kaotisk moro

I Fall Guys kjemper 60 spillere mot hverandre i en rekke minispill med mål om å være kongen på haugen. Å vinne er lettere sagt en gjort, og ikke ulikt battle royale-sjangerens skytevarianter har jakten på seier blitt møtt med stor entusiasme blant spillere.

Også her på bruket har Fall Guys tatt deler av redaksjonen med storm. Spillet scoret en sterk åtter på vår karakterskala, og anmelder Espen Jansen omtalte det som «kaotisk moro som gjør veldig mye riktig».

LES OGSÅ: Fall Guys setter en stopper for to lagkonkurranser på rad »

Siste fra forsiden