Fall Guys

Fall Guys-oppdatering setter en stopper for to lagkonkurranser på rad

Mediatonic

Mediatonic rullet torsdag ut en oppdatering for Fall Guys, med endringer basert på spillernes tilbakemeldinger. Blant disse er en justering til hvor mange lagkonkurranser man blir kastet ut i, som trolig vil glede mange fans.

Ikke to lagkonkurranser på rad

I lagkonkurransene må du bare håpe å havne sammen med gode spillere.
Andreas Klebo-Espe/Gamer.no

Siden lanseriringen av Fall Guys i begynnelsen av august har nettopp lagkonkurransene vært et omdiskutert tema. Mange mener de dukker opp for ofte, og det er dette Mediatonic nå har tatt tak i.

Via Twitter skriver utvikleren at det ikke lenger er mulig å få tå lagkonkurranser på rad. Har du for eksempel kommet deg videre fra Hoarders blir neste runde en individuell affære, og du trenger dermed ikke å være avhengig av andre spillere like ofte.

Videre meldes det at varigheten på både Team Tail Tag og Royal Fumble skrus ned litt, til halvannet minutt. I tillegg vil maks antall spillere i finalerunden Fall Mountain settes til 15, tilsynelatende for å tone ned kaoset litt.

Scout fra Team Fortress 2 blir nå tilgjengelig for PlayStation 4-spillere.
Mediatonic

Med oppdateringen får PlayStation 4-spillere også muligheten til å kjøpe seg kostymer basert på Valve-spill, som Half-Life og Team Fortress 2. Disse var tidligere kun tilgjengelige via Steam.

Hva andre plattformer angår har Mediatonic enda ikke bekreftet slipp på hverken Xbox One eller Nintendo Switch. Utvikleren har tidligere antydet at det håper å få ut Fall Guys flere steder, men enn så lenge må fans smøre seg med tålmodighet.

Her på bruket storkoser vi oss med Fall Guys.
Les vår anmeldelse av det kaotiske spillet »

Siste fra forsiden