Fall Guys

Fall Guys introduserer en ny finalerunde

Samtidig har utvikleren fikset en rekke feil.

Mediatonic

Lanseringen av Fall Guys tidligere denne måneden overgikk utvikler Mediatonics villeste forventninger, med over to millioner solgte eksemplarer på Steam i løpet av spillets første uke.

Teamet har riktignok ingen planer om å hvile på laurbærene, og nå kommer en oppdatering med både nytt innhold og fiksing av feil.

Artikkelen fortsetter under Twitter-videoen.

Ny finalerunde

Oppdateringen, som slippes i løpet av onsdag 12. august, introduserer først og fremst en ny finalerunde til Fall Guys. Jump Showdown – som den heter – er en ny vri på det allerede eksisterende minispillet Jump Club, der man må hoppe over og dukke under roterende stenger i håp om å ikke falle ned i søla.

Finalerunden slenger på enda en utfordring, nemlig det at plattformen sakte, men sikkert forsvinner. Dermed funker det ikke lenger å løpe rundt og rundt, som tilsynelatende gjør det vanskeligere å time hoppene.

Videre ramser Mediatonic opp en lang liste med feil som skal være luket ut. For eksempel kan man ikke lenge klatre opp på siden i Block Party for å unngå spillets hindere, mens kronen i Fall Mountain nå skal fungere som den skal.

Til slutt har utvikleren tatt et oppgjør med juksemakere i spillet. Justeringer i Fall Guys' system for antijuks har visstnok redusert mengden med spillere som fusker – en kamp som nok kommer til å fortsette ut spillets levetid og enda en stund.

Fall Guys byr på enorm frustrasjon og eksplosiv glede.
Les vår anmeldelse av spillet »

Siste fra forsiden