Fall Guys

Fall Guys-lanseringen overgikk utviklerens villeste forventninger

Oppdatert: 1,5 millioner spillere i løpet av 24 timer.

Mediatonic

Oppdatering 13:30: Fall Guys nådde 1,5 millioner spillere i løpet av spillets første 24 timer. Det melder utvikler Mediatonic på Twitter.

Teamet jobber nå med den første oppdateringen for spillet, med justeringer basert på tilbakemeldinger og ideer fra spillere.

Opprinnelig sak følger.

Det nusselige Fall Guys: Ultimate Knockout fikk sin offisielle lansering tirsdag, og har raskt blitt populært. Faktisk mye mer populært enn utvikleren hadde forventet.

Som Mediatonic rapporterte på Twitter bikket spillertallet 120 000 på bare et par timer, vel forbi teamets villeste spådommer. Den store pågangen ble for mye for spillets servere, og utvikleren ble nødt til å skru av matchmaking helt for å utvide kapasiteten.

Nå ser alt ut til å fungere bedre igjen, men på Steam advarer Mediatonic om at spillere enda kan oppleve problemer.

Hvem lever lengst?

I Fall Guys kjemper 60 spillere om å være den siste som står igjen etter en rekke helsprø utfordringer. For eksempel skal man gjennom hinderløyper, spille fotball eller sanke egg. Noen av utfordringene er lagbaserte, mens andre er individuelle og hvilke man får varierer fra gang til gang.

Fall Guys er tilgjengelig på PC og PlayStation 4 – gratis om du har et PlayStation Plus-abonnement. Hvorvidt det kommer til Xbox One eller Nintendo Switch er ikke bekreftet, men Mediatonic har hintet om at lansering på flere plattformer i fremtiden.

LES OGSÅ: Modern Warfare 2-kampanjen er blant gratisspillene på PlayStation Plus i august »

Siste fra forsiden