PlayStation Plus – august 2020

Modern Warfare 2-kampanjen er blant gratisspillene på PS Plus i august

Og det bare fire måneder etter oppussingens lansering.

Activision

PlayStation Plus-spillene for august er offisielt avslørt, og denne gangen har Sony to blodferske spillopplevelser på lur. Den desidert største av de to er Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered, en oppusset utgave av kampanjen fra 2009-spillet ved samme navn.

Det er et stykke fra dette ...
Andreas Bjørnbekk/Gamer.no

Her skal man nok en gang redde verden i skoene til en gruppe elitesoldater, med kjenninger som Captain Price, Soap, Roach og resten av de mannemannete figurene i ulike roller. Det er en kampanje som etter alle solemerker fortsatt leverer action og drama så det holder, også elleve år senere.

Nyutgaven ble utgitt for snaue fire måneder siden, så her har det skjedd mye på kort tid.

Noe helt annet

... til dette.
Mediatonic

Det andre gratisspillet på PlayStation Plus i august er noe helt annet og om mulig enda nyere. Faktisk er det så nytt at det ikke engang har blitt lansert enda.

Fall Guys: Ultimate Knockout lanseres nemlig først den 4. august, og vil da være gratis på PlayStation 4 den første måneden, i likhet med det Rocket League gjorde i 2015.

Dette er et fargerikt battle royale-spill for 60 spillere hvor man må overleve stadig mer kaotiske flerspillerdueller for å være den siste som står oppreist. De nusselige figurene man styrer må blant annet hoppe over avgrunner, unngå å bli most av fotballer og kaste seg gjennom vegger som kanskje eller kanskje ikke gir etter.

Det minner litt om en rekke absurde japanske «game shows» i ett, og det er utelukkende positivt.

Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered er gratis fra 28. juli til 31. august, mens Fall Guys: Ultimate Knockout er gratis fra 4. august til 31. august.

Se den spinnville traileren for Fall Guys: Ultimate Knockout.

Siste fra forsiden