Fallout 3 er ferdigutviklet

Oblivion med skytevåpen?

Det er offisielt: Utviklingen av rollespillet Fallout 3 er ferdig.

Skaperne av The Elder Scrolls-serien tok litt av en sjanse da de sikret seg rettighetene til høyt elskede Fallout, og nå er det ikke lenge til vi finner ut om resultatet blir godt nok til å tilfredsstille både de kravstore Fallout-tilhengerne og spillere som liker The Elder Scrolls-serien.

En ødelagt verden.

Bethesda Softworks har nemlig kunngjort at Fallout 3 er ferdigutviklet, og dermed ligger alt an til at det blir lansert som planlagt, 31. oktober.

Fallout 3 er et rollespill som foregår i en postapokalyptisk verden. Til nå har du levd trygt under jorden, men når faren din forsvinner tvinges du opp på overflaten, hvor du treffer mutanter, monstre og det som verre er.

Spillet tilbyr stor frihet, og lar deg dra dit du vil og gjøre det du vil. Mange av oppdragene du får kan også løses slik du selv ønsker det, og du kan velge om du vil være en snill helt eller en slem skurk.

Spillet har ikke ekte turbasert kamp, men et system som lar deg pause kampene og velge steg for steg hva du vil gjøre videre. Deretter vil spillfiguren automatisk gjøre det du har gitt ordre om.

For mer informasjon kan du lese vår ferske snikitt.

Siste fra forsiden