Far Cry 3: Blood Dragon er gratis på PC denne måneden

Ubisofts nest siste gratisspill for året er klart for nedlasting.

Ubisoft

For å feire sine 30 år som spillutvikler har Ubisoft gitt bort ett spill hver måned siden årets E3-messe, som gikk av stabelen i juni. Rask hoderegning bør dermed fortelle deg at selskapet så langt har delt ut fem spill, inkludert Prince of Persia: The Sands of Time, Rayman: Origins og Beyond Good & Evil, og nå som vi er godt ute i november finner vi nok et spill på gratisbordet – nemlig Far Cry 3: Blood Dragon.

Far Cry 3: Blood Dragon er ikke helt som andre skytespill.
Ubisoft

Alle som ønsker å plukke opp dette merksnodige skytespillet til den nette sum av null kroner trenger kun å registrere seg på Ubisofts nettsider. Alternativt kan man logge seg inn via Uplay, trykke seg frem til «Ubi 30»-fanen og laste ned spillet derfra.

Tilbudet varer i omtrent en måned, frem til Ubisoft annonserer det neste og aller siste Ubi 30-spillet, og alle som skaffer seg Far Cry 3: Blood Dragon får beholde det for all fremtid.

Neonbelyst sidesprang

Far Cry 3-sidespranget Blood Dragon ble lansert i 2013, og snudde fullstendig opp ned på skytespillserien slik vi kjente den. Spillet tok det mekaniske fra Far Cry 3 og slapp oss løs i en helsprø 80-tallsverden, full av dinosaurer, altfor store våpen og kraftig neonbelysning.

Her på bruket fikk Far Cry 3: Blood Dragon en god mottakelse, og selv om kampene og sideoppdragene ble litt kjedelige mente vår anmelder at historien var verdt å oppleve:

– Far Cry 3: Blood Dragon er det merkeligste og sannsynligvis mest uventede spillet så langt i år. Her har utviklerne fått frie tøyler til å la kreativiteten flyte og resultatet er en ekstrem hyllest til 80-tallets actionfilmer som alle med en viss kjennskap til Terminator, Predator og Karate Kid vil sette pris på, skrev Marius Kjørmo den gang.

Far Cry 3: Blood Dragon er et frittstående spill, og du trenger ikke eie Far Cry 3 for å spille det.

Snart kan du prøve et av Ubisofts nyere prosjekter.
Ekstremsportspillet Steep begynner åpen betatesting denne måneden »

Siste fra forsiden