Sett utfor i Alpene neste måned

Ubisoft har annonsert åpen betatesting for vintersportspillet Steep.

Ubisofts kommende ekstremsportspill, Steep, lander på butikkhyllene den 2. desember, men allerede neste måned kan du oppleve litt av hva spillet har å by på. I en pressemelding annonserte utvikleren to betaperioder på Xbox One, PlayStation 4 og PC, som avholdes fra 10. til 14. november og fra 18. til 21. november.

Noen som er klare for afterski?
Ubisoft

Den første av de to betaene blir kun tilgjengelig for utvalgte spillere som registrerer seg på spillets nettside innen 9. november. Beta nummer to gir derimot fri tilgang til alle som ønsker å delta.

I betaene får spillere oppleve hvordan det er å bestige og deretter sette utfor noen av Alpenes høyeste fjell, enten på ski eller snøbrett, med vingedrakt eller paraglider. Testfasen inkluderer tilgang på tre av spillets syv områder, der man kan bryne seg på ni forskjellige historiebaserte utfordringer som gir et innblikk i hva Steep handler om.

Ekstremsport i en åpen verden

Som med mange andre Ubisoft-spill foregår Steep i en stor og åpen verden, der spillere skal stå fritt til å komme seg frem som de vil. Med et enkelt tastetrykk kan man transporteres fra fjell til fjell, hvorpå det bare er å hive seg utfor i den digitale nysnøen. Ekstremsportspillet skal også ha et stort fokus på sosial spilling, med muligheter for å utfordre venner og dele video av dine egne prestasjoner.

Dra hvor som helst. Når som helst.
Ubisoft

Vi fikk sjansen til å prøve Steep på årets E3-messe, der vår skribent lot seg imponere av spillets skjønnhet:

– I denne virtuelle versjonen av Alpene virker forholdene alltid ypperlige. Sola skinner, puddersnøen ligger uberørt foran deg og det er knapt en annen sjel i sikte. Det er innbydende og vakkert, som om fjellsidene ber deg om å spenne på deg skiene, vingedrakten, fallskjermen eller snowboardet og suse nedover som om morgendagen ikke finnes, skrev Jens Erik Vaaler.

Ubisoft fortsetter å mekke på The Division.
Skytespillet fikk nettopp en stor overhaling »

Siste fra forsiden