Steep - gratis

Ekstremsportspillet Steep er gratis på PC

Ubisoft åpner gavesekken i en kort periode.

Ubisoft

Ubisoft dykket denne uken ned i gaveskuffen og kom opp igjen med et eksemplar av Steep til alle som vil ha. Ekstremsportspillet er gratis på PC frem til 22. mai, gitt at du har en Uplay-konto.

Lækkert.
Ubisoft

Alt du må gjøre for å stikke av med spillet er å følge denne lenken til Ubisofts nettsider. Der trykker du på knappen merket «PC» og logger deg inn med Uplay-kontoen din, eller registrerer en ny konto om nødvendig.

Deretter er spillet ditt, og du kan spille så mye eller så lite som du vil.

Stor, men tam lekeplass

Steep ble opprinnelig lansert i 2016, på PC såvel som på PlayStation 4 og Xbox One. Spillet tar oss med til Alpene, der man får klatre til toppen og kaste seg utfor med enten ski, snøbrett, vingedrakt eller paraglider.

Vår anmelder kalte spillet et greit tidsfordriv, og roste utviklerens arbeid med å skape en vakker verden. Utover det savnet han mer spenning og flere grunner til å utrette ting.

– Steep er et lekkert spill med mye å gjøre, men gir deg likevel aldri noen gode grunner til å spille videre. Som enkelt tidsfordriv er det helt greit, men ikke noe mer. Fjellene er vakre, oppgavene er mange og varierte og spillmekanikken kan tidvis bli overraskende kompleks. Det er dessverre bare ikke nok, skrev Petter Lønningen.

Ubisoft pusler også med nye ting.
Selskapet planlegger tre store spillanseringer i løpet av det neste året »

Siste fra forsiden