Til helgen kan du spille Steep helt gratis

Utforsk alt Ubisofts vintersportsspill har å by på.

Ubisoft

Om du enda ikke har forsøkt å hive deg utfor de massive fjellsidene i vintersportsspillet Steep, får du sjansen nå til helgen. Ubisoft har annonsert en gratisprøve for spillet, som blir tilgjengelig på følgende tidspunkter:

PC og PlayStation 4:
10. mars klokken 19:00 - 13. mars klokken 19:00

Xbox One:
10. Mars klokken 09:00 - 13. mars klokken 09:00

Steep er gratis til helgen.
Ubisoft

I løpet av gratishelgen kan spillere utforske samtlig innhold som er tilgjengelig i spillets fullversjon. Turen går til både Alpene og Alaska, der man kan bestige noen av verdens høyeste fjell for så å sette utfor på enten ski eller snøbrett, med vingedrakt eller paraglider.

Underveis kan man vinne nytt utstyr, få invitasjoner til diverse konkurranser og bygge opp et rykte som en av de barskeste ekstremsportutøverne i verden. De som bestemmer seg for å kjøpe fullversjonen kan gjøre det til 40% rabatt frem til 15. mars – 21. mars på Xbox One – og all fremdrift fra gratishelgen blir med videre.

Haltende vintersport

Steep landet på PC, PlayStation 4 og Xbox One den 2. desember i fjor, med løfter om adrenalinfylt, men leken vintersport i en stor og åpen verden. Ifølge vår anmelder ble verdenen imidlertid litt for stor og tom, noe som førte til at spillet raskt ble kjedelig:

– Steep er et lekkert spill med mye å gjøre, men gir deg likevel aldri noen gode grunner til å spille videre. Som enkelt tidsfordriv er det helt greit, men ikke noe mer. Fjellene er vakre, oppgavene er mange og varierte og spillmekanikken kan tidvis bli overraskende kompleks. Det er dessverre bare ikke nok, skrev Petter Lønningen.

Les hele Steep-anmeldelsen her »

Siste fra forsiden