Epic Games Store - Darksiders, Darksiders II, Steep

Epic-butikken starter året med å gi bort tre spill

Darksiders, Darksiders II og Steep kan bli dine.

Darksiders II er blant spillene du kan få fra Epic-butikken denne uken.
THQ Nordic

Nytt år, nye muligheter. Vi er et par dager inne i 2020, og Epic Games Store gir spillfans muligheten til å plukke opp hele tre gratis spill. Actioneventyrene Darksiders, Darksiders II og vintersportspillet Steep deles ut til alle som vil ha, og tilbudet gjelder frem til 10. januar.

Darksiders-serien har servert action og puslespill siden 2010.
THQ Nordic

Om du ønsker deg ett eller flere av spillene, er det bare å stikke innom Epic-butikkens samleside for gratis spill. Her trykker du deg videre til hvert av spillene, og finner den store knappen merket «Get». Etter du har logget deg inn med Epic-kontoen er spillet ditt, og du kan spille via Epic Games Launcher.

Action og sport

Darksiders-serien blander action og puslespill, sydd inn i en evig kamp mellom himmelen og helvete. I rollen som en av apokalypsens fire ryttere, må spillere hakke seg gjennom det som måtte komme av både engler og demoner.

Serien begynte sine dager i 2010, og førstespillet fikk en god mottakelse. Her på bruket ble Darksiders omtalt som et mørkere Zelda med dryss fra God of War. Spillet Epic-butikken gir bort er den oppussede varianten Darksiders Warmastered Edition, som kom i 2016 med forbedret grafikk og ytelse.

Darksiders II går i parallell med historien fra det første spillet, der du får oppleve sagaen gjennom øynene til rytteren Død. Hos oss fikk oppfølgeren hakket bedre karakter enn originalspillet, og anmelder skrøt spesielt av historien og det spennende universet.

Vi savnet mer å gjøre i Steep, men spillet byr likevel på enkelt tidsfordriv.
Ubisoft

Også her er det den oppussede varianten – Darksiders II Deathinitive Edition – som gis bort, med litt bedre visuelle kvaliteter, samt justeringer av enkelte spillelementer.

Det tredje gratisspillet fra Epic svinger langt bort fra englekrig, og byr i stedet på adrenalinfylt vintersport. Steep fra 2016 lar spillere kaste seg ned ulike fjellsider i Alpene, med ski, snøbrett, paraglider eller vingedrakt.

Gamer.no var ikke spesielt begeistret for Steep, som ifølge vår anmelder ikke ga spillere nok grunner til å spille. Han mente det fungerte greit som enkelt tidsfordriv, men ikke noe mer.

Darksiders-serien fikk nok et innslag i 2019.
Vi var riktignok ikke så fornøyde med Darksiders Genesis »

Siste fra forsiden