Far Cry for konsoll

Ubisoft har nå kunngjort de første detaljene om Far Cry: Instincts, et konsollspill basert på PC-suksessen Far Cry.

Far Cry: Instincts er under utvikling hos Ubisoft sitt Montreal-baserte studio, og utviklerteamet består blant annet av folk som jobbet med det originale Splinter Cell. Far Cry: Instincts er et fullstendig nytt spill bygd helt fra bunnen av. Spillet benytter seg av avansert teknologi lik den vi ser i den utrolig suksessrike PC-versjonen.

Far Cry: Instincts vil komme med åpne spillmiljøer lik dem vi finner i PC-versjonen, sammen med de tropiske miljøene, den avanserte ikke-skriptede kunstige intelligensen, den lange synsrekkevidden og en rekke andre gameplayelementer vi fikk oppleve på PC-en.

Ubisoft har ikke villet si så fryktelig mye mer om denne konsollversjonen av Far Cry, men det skal bli spennende å se hvordan utviklerne av det relativt lukkede Splinter Cell takler et såpass annerledes konsept. Vi håper naturligvis de gjør en like fremragende jobb med Far Cry: Instincts som de gjorde med Splinter Cell.

Nøyaktig hvilke konsoller spillet kommer til har Ubisoft ikke fortalt, men vi antar det er snakk om Xbox og PlayStation 2. Noen utgivelsesdato er ikke kjent, men Ubisoft forventer at dette skal bli ett av deres største spill "dette året", noe som tilsier at vi får se mer til dette spillet ganske snart.

Siste fra forsiden