Far Cry Instincts i 2005

Ubisoft har kunngjort at Far Cry Instincts vil komme til PS2 og Xbox i løpet av første kvartal neste år.

Tidligere siktet Ubisoft på en utgivelse av Far Cry Instincts i år, men nå er det klart at spillet ikke vil dukke opp på markedet før tidlig neste år. I tillegg har PS2-versjonen som Ubisoft har snakket så lenge om endelig blitt bekreftet en gang for alle.

I følge Ubisoft har spillet fått en ny utgivelsesdato for at utviklerne skal kunne sikre at både Xbox og PS2-versjonen vil komme med den samme imponerende grafikken som PC-versjonen, samtidig som de også skal ivareta det unike og frie gameplayet vi kjenner fra Far Cry på PC.

Som kjent er Far Cry Instincts et helt nytt spill, som ikke er under utvikling hos CryTek, men hos Ubisoft Montreal. Det vil imidlertid ha svært mange likhetstrekk med den populære PC-versjonen, og historien vil være omtrent den samme. Spillet vil komme med 15 kart som foregår både i store utendørsområder (dog ikke like store som i PC-versjonen) og inne i forskningslaboratorier og huler.

Far Cry Instincts vil inneholde flere nye kjøretøy, inkludert ATV og jetski. En spennende nyhet i denne versjonen er at filmsnuttene vi husker fra PC-versjonen vil være interaktive, slik at når båten til Jack Carver eksploderer i introduksjonssekvensen, må du manuelt hoppe overbord for å unngå å bli drept.

Siste fra forsiden