Far Cry Instincts kun til Xbox

Ubisoft har nettopp bekreftet at Far Cry Instincts blir en Xbox-eksklusiv tittel.

I den siste tiden har det gått en del rykter om at Far Cry Instincts ikke ville komme til PS2, slik planen opprinnelig var, og nå har Ubisoft kommet med den offisielle bekreftelsen. De har ikke gitt noen spesiell grunn for hvorfor det neste avsnittet i Far Cry-serien ikke lenger er planlagt for PS2. Ubisoft forteller imidlertid at de fortsatt holder mulighetene oppe for Far Cry Instincts på andre plattformer enn Xbox.

I Far Cry Instincts får du nok en gang rollen som Jack Carver, den hardbarkede sjøkapteinen fra Crytek sitt flotte Far Cry på PC. Spillet kommer med åpne spillmiljøer og gir deg massevis av muligheter til å oppnå målene dine på din egen måte. Du kan for eksempel benytte deg av de mange kjøretøyene i spillet, snike deg innpå fienden og drepe dem stille og sette feller. I tillegg får du utvikle instinktene dine slik at du får overlegent syn, hørsel og luktesans.

Den kunstige intelligensen skal være svært imponerende, og Ubisoft hevder at fienden utfører koordinerte angrep for å ta knekken på deg. En svært spennende detalj er at spillet kommer med integrert kartredigeringsverktøy som du kan bruke for å lage dine egne kart og laste dem opp via Xbox Live. Lanseringen er satt til september. Ubisoft lanserte nylig en 17 MB-stor film med gameplayvideo og kommentarer, som du kan laste ned herfra (i wmv-format):

Siste fra forsiden