Fargerik gåteløsning til DS

Arranger storslagne eksplosjoner

Southpeak Interactive jobber med et fyrverkeri av et spill.

Det er strenge lover rundt salg og bruk av fyrverkeri her til lands, så folk som er glade i fargerike eksplosjoner må vanligvis vente på nyttårsaften. Alternativet finnes det et par spill som lar deg stirre deg mett på fargerike lysglimt og eksplosjoner. Noen husker kanskje FantaVision til Playstation 2 og snart kommer det et nytt alternativ for fyrverkerientusiaster.

SouthPeak skal til høsten utgi et helt nytt DS-spill med fokus på nettopp fyrverkeri. I Big Bang Mini skal du leke deg med fyrverkeri og samtidig forsvare deg mot høyst besynderlige fiender. Her får du endelig muligheten til å finne ut hvor mange raketter det skal til for å stoppe en svevende, sverdsvingende hai.

Du skal styre en liten blå kule på den nederste skjermen og fyre av raketter mot fiender på den øverste skjermen. Du kan ikke bare skyte løs og håpe at du treffer, for hvis du bommer med en rakett må du unngå gnistregnet fra den i tillegg til fienden. Målet er å arrangere et vakkert lysshow som også holder fienden unna.

Hvis du klarer å drive slemmingene tilbake får du muligheten til å arrangere en storslagen finale og sette av et gedigent fyrverkeri for å feire seieren.

Ifølge utvikler Arkedo Studio er målet med Big Bang Mania å kombinere spenningen i et actionspill med den barnlige gleden av å sette opp og bevitne et vakkert fyrverkeriarrangement.

Big Bang Mania skal lanseres til høsten i statene, men SouthPeak har foreløpig ikke annonsert om de vil utgi spillet i Europa.

Siste fra forsiden