Fartsfylt Sonic-eventyr til DS

Segas blå pinnsvin vender tilbake til DS denne høsten, med Sonic Rush Adventure.

Sega fortsetter å lage nye Sonic-spill (på tross av at de nylig snakket om å sende konsollmaskoten sin på ferie i noen år), og det nyeste skuddet på stammen er Sonic Rush Adventure for Nintendo DS. Spillet skal etter planen lanseres til høsten.

I Sonic Rush Adventure må det blå pinnsvinet navigere seg gjennom en rekke todimensjonale brett på jakt etter en gjeng med skumle pirater. På sin plattformhoppende reise gjennom spillet må Sonic blant annet besøke grønne skoger, et skummelt spøkelsesskip, piratlandsbyer, en undervannshule og et snødekt høyfjellsområde.

I tillegg til det vante plattformgameplayet inkluderer Sega litt action på de syv hav, hvor Sonic må kjempe mot piratene ved hjelp av opp til fem ulike båter. Flåten inkluderer en ubåt, en vannsykkel og en luftputebåt, og båtene kontrolleres ved hjelp av stylus-pennen. I sjøkampene kan du også skaffe deg ekstrapoeng ved å utføre triks og samle ringer.

Ved enden av hvert brett vil du måtte kjempe mot en mektig fiende som tar opp begge skjermene, og helt til slutt må du nedkjempe den onde Kaptein Whisker selv. Mer normale fiender du vil møte i løpet av spillet inkluderer roboter, skjelettkrigere, pterodaktyler og mekaniske øgler.

Siste fra forsiden