Counter-Strike: GO / Telenorligaen

Fem av Norges beste Counter-Strike-spillere står uten lag

Panters er oppløst.

Panters (den gang London Conspiracy) under finalen av Telenorligaen høsten 2015.
Tor-Steinar Nastad Tangedal/Gamer.no

Medlemmene i Panters har besluttet å gå hver sin vei etter skuffende resultater den siste tiden.

– Etter nesten ett år sammen som lag, med noen forandringer i startoppstillingen, har vi nå bestemt oss for å gå hvert til vårt. Etter varierende resultater og prestasjoner som tærer veldig hardt på motivasjonen over tid, var alle enige om at det er best at vi går hver til vårt, forteller manager Aleksander Prøis til Gamer.no.

Dermed står fem av Norges beste Counter-Strike-spillere uten lag.

DISSE HAR SPILT FOR PANTERS DEN SISTE TIDEN:

Vis mer

Bjørn «Skurk» Maaren
Kristoffer «Mystic» Michelsen
Adam «PAINT» Fjellum
Pål «Polly» Kammen
Adrian «Hoyland» Johansen

Meldingen kommer dagen etter at Panters røk ut av semifinalen i Telenorligaen – en liga flere av spillerne var med å vinne som London Conspiracy høsten 2015.

Den siste tiden har Panters bestått av Kristoffer «Mystic» Michelsen, Adam «PAINT» Fjellum, Pål «Polly» Kammen, Adrian «Hoyland» Johansen og kaptein Bjørn «Skurk» Maaren. Det er sistnevnte som vil disponere plassen i Telenorligaen fremover, mens Manager Prøis tar seg en pause fra e-sporten.

– Kjenner det kommer godt med, da dagene er relativt travle med skolearbeid og arbeid som fotballtrener. Jeg har ingen umiddelbare planer om å hoppe på et nytt Counter-Strike-prosjekt, men man vet aldri. Om noen skulle være interessert i å prate vil jeg selvsagt lytte, forteller han.

LES OGSÅ: Demise går seirende ut av Telenorligaen våren 2016 »

Seieren på Nemean og KBX fremstår som de to eneste lyspunktene for de regjerende norske seriemesterne denne vinteren. Bunnpunktet ble nådd da de tapte mot relativt ukjent motstand i en kvalifiseringsturnering til Copenhagen Games.

Aleksander «Phreako» Prøis (t.h.) er manager for Panters. Her er han avbildet sammen med Kristoffer «Mystic» Michelsen under Telenorliga-finalen i fjor.
Tor-Steinar Nastad Tangedal/Gamer.no

Underveis i Telenorligaens vårsesong mistet Panters «entry fragger» Markus «maak» Karlsen til konkurrenten BX3. Innbytter Adrian «Hoyland» Johansen klarte aldri å fylle tomrommet, og dermed ble kvalifiseringen til Dreamhack European Minor også alt for tøff for nordmennene.

På et tidspunkt stod Panters i fare for å ikke komme seg til sluttspillet i Telenorligaen.

Etter det Gamer.no kjenner til skal flere organisasjoner ha vært interessert i å plukke opp og satse på Panters etter at de avsluttet samarbeidet med London Conspiracy. Spillerne så imidlertid tidlig at laget ikke hadde noen fremtid.

– Det som hindret partene [i å bli enige] var vel først og fremst oss selv. Vi hadde noen tilbud på bordet, men vi så liten vits i å binde oss ettersom vi så konturene av hvor dette gikk, forteller Prøis.

Les også
– Jeg føler meg bedre rustet til denne sesongen

Gamer.no har ikke lykkes å få kontakt med Bjørn «Skurk» Maaren om hans planer for fremtiden.

Siste fra forsiden