Thrilleravslutning i Telenorligaen - Counter-Strike: GO

Fem lag kjemper om to sluttspillplasser

Går mot ekstremt jevn avslutning i Telenorligaen Counter-Strike: GO.

Tor-Steinar Nastad Tangedal/Gamer.no

SLIK SPILLES SISTE RUNDE AV TELENORLIGAEN VÅREN 2018:

Vis mer

Kl. 20:00: Momentum - Demise
Kl. 20:00: Kingpins - wOrldklAn
Kl. 20:00: Nordavind - Bitfix
Kl. 20:00: WEST - Nordic Warthogs

Alle kampene spilles mandag 23. april.

Se terminlisten på Telenorligaens turneringssider »

Før siste runde i Telenorligaen Counter-Strike: GO er det nesten dødt løp mellom fem lag som alle kan sikre seg en av de to tilgjengelige sluttspillplassene. Dette er Kingpins, Demise og Momentum, som står med henholdsvis ti poeng hver, Nordavind med ni poeng og Bitfix med åtte. Momentum og Demise møtes i hovedkampen på mandag.

Se hvilke kamper som streames på turneringssidene våre »

Slik ser tabellen ut før siste runde. Entelechy er ferdigspilt for sesongen.
skjermbilde Gamer.no

Skuffet over resultater

Anders «aNdz» Kjær er skuffet over resultatene denne sesongen.
Tor-Steinar Nastad Tangedal/Gamer.no

Anders «aNdz» Kjær i Kingpins sier han er skuffet over resultatene i sesongen, men sier at dette er ypperlig for de som følger med på ligaen. Kingpins er et av lagene som har skjebnen i sine egne hender, og går til sluttspillet med seier, uansett resultat i de andre kampene.

– Det har vært veldig mange rare resultater og uavgjort-kamper som har skapt denne situasjonen. Nordavind og oss et to lag som definitivt ikke har hentet så mange poeng som vi burde, og vi kan begge ende utenfor sluttspill. Vi er lite fornøyd med vår egen innsats, men skal fortsatt klare å vinne vår siste kamp så det blir sluttspill i år også. Kult at det fortsatt er mye spenning med tanke på sluttspillplassene, da man unngår situasjoner hvor lag ikke har mye å spille for, sier Kjær.

På spørsmål om hvem han tror blir med dem inn i sluttspillet, mener han Bitfix og Momentum ikke har sjanse, og at det står mellom de to andre.

– Demise.no. tror de slår Momentum 2-0. Blir det 1-1 der er Nordavind inne.

– Skal ta tre poeng mot Demise

Christian «kSwitch» Lorange sier at tre poeng er det eneste som er godt nok.
Tor-Steinar Nastad Tangedal/Gamer.no

Christian «kSwitch» Lorange i Momentum sier at han gleder seg til runden, selv om han er skuffet over kampen mot Bitfix forrige runde.

Les også
– Samspillet vårt er på topp nå

– Det har vært en veldig jevn sesong hele veien, og selv om vi gikk på en smell mot Bitfix er vi fortsatt håpefulle at det kan gå vår vei. Mandagen som kommer blir den mest spennende Telenorligarunden jeg har vært med på.

Alt annet enn tre poeng mener han er uaktuelt, og selv om Demise på papiret er et sterkt lag, så mener han likevel at tre poeng er målet.

– Vi skal ta tre poeng mot Demise, og har ikke troa på at Kingpins slår wOrldklAn 2-0. Så det blir vel vi og Nordavind som drar til Lillehammer, ettersom de burde mose Bitfix, avslutter Lorange.

– Tror våre individuelle ferdigheter overgår treningen deres

Mikal «enix» Øiestad sier laget ikke har trent noe, men satser likevel på seier mot Momentum.
Tor-Steinar Nastad Tangedal/Gamer.no

Mikal «enix» Øiestad i Demise forteller at de på sin side ikke har gjort noen forberedelser til siste runde, siden de er et mikslag.

– Ettersom vi ikke er et lag, blir det ikke gjort noe forberedelser utenom det vanlige. For oss gjelder det bare å være påskrudd individuelt og sette skuddene, sier Øiestad.

Han tror også at deres individuelle ferdigheter blir tungen på vektskålen i kampen mot Momentum.

– Tror våre individuelle ferdigheter overgår det at de trener sammen og at vi vinner 2-0 greit. Jeg blir overrasket om de to sluttspillplassene ikke går til oss og Kingpins. Vi har det i egne hender og jeg tror begge takler presset, avslutter Øiestad.

Tar det hele med godt humør

Vebjørn «DrolsuM» Drolsum håper de skal klare å slå Nordavind.
Tor-Steinar Nastad Tangedal/Gamer.no

Vebjørn «DrolsuM» Drolsum i Bitfix sier at de kommer til å satse alt i sin egen kamp, uten å tenke så særlig mye på de andre kampene.

– Jeg skal prøve å finne en regel som jeg kan bruke til vår fordel for så å sikre oss sluttspill med en 2-0 mot Nordavind, sier han humoristisk, før han legger til.

– Neida. Vi bruker ikke så mye kalorier på å tenke på de kampene vi ikke får gjort så mye med, så vi går inn i kampen mot Nordavind med den tankegangen vi har før hver eneste kamp og det er å vinne.

Om hvilke to lag som kommer til å ta seg videre, plukker faktisk Drolsum ut deres egen motstander etter litt tenking.

– Nordavind burde klare det med tanke på laget og hva de får for å spille. Men nå skal jo vi spille mot de så det er jo ikke greit å si, men jeg tror ihvertfall Kingpins klarer det. Usikker på siste. Kingpins og Nordavind kanskje, men siden jeg ikke er helt nøytral så må jeg si meg usikker på siste, avslutter Drolsum.

Kan ikke huske en like jevnt avslutning

Jasmeet «RoSeY» Gill og Nordavind er skuffet over sesongen, men tror det ordner seg med sluttspill.
Tor-Steinar Nastad Tangedal/Gamer.no

Nordavind-kaptein Jasmeet «RoSeY» Gill sier at han aldri har sett en jevnere Telenorliga-sesong før.

– Det er ganske tett denne sesongen. Blir spennende å se hvordan det går på mandag. Kan ikke huske sist gang jeg så såpass mange lag kjempe om en plass til sluttspillet.

Selv om det likevel kan bli sluttspillplass på Nordavind, er Gill absolutt ikke fornøyd med sesongen, men ser likevel noe positivt i det.

Håper på en 2-0 seier for vår del og så får vi se hva det holder til. Vi er selvfølgelig ikke fornøyd med hvordan sesongen har vært uavhengig om vi kommer oss til sluttspill eller ikke, men nå gjelder det bare å se fremover og jobbe hardt. Det er i alle fall godt å se at det er flere som kjemper i toppen nå kontra tidligere, avslutter Gill.

Siste fra forsiden