Sondre «fibb0» Gjerde

«fibb0» vender tilbake til Foxed

– Jeg tok nye steg for hver trening og kamp, forteller Sondre «fibb0» Gjerde om tiden i 777.

Sondre «fibb0» Gjerde tar på seg en ny Foxed-drakt når han returnerer til revene.
Foxed

DISSE SPILLER FOR FOXED:

Vis mer

Trym «trmJ» Joakimsen
Thomas «jagrN» Ottersen
Sondre «fibb0» Gjerde
Michael «miko» Rørvik Akslen

Det ble en kort affære i 777 for Sondre «fibb0» Gjerde som i forkant av sluttspillet i Telialigaen ble benket til fordel for Haris «H4RR3» Hadzic.

Den gang høstet han gode ord fra sportslig leder Tommy «TommyM» Monsen som blant annet kalte oppholdet hans eksemplarisk. Nå har Gjerde funnet tilbake til sitt gamle revehi og signerer på ny med Foxed.

– Det er med stor glede at jeg har mulighet til å komme tilbake til prosjektet med gutta som jeg kjenner godt og har spilt med tidligere. Det gledes til å få ta den erfaringen jeg fikk plukket opp i 777 tiden og videreutvikle denne med Foxed, forteller Sondre «fibb0» Gjerde til Gamer.no.

LES OGSÅ: «Marcelious» hentes fra benketilværelsen i Apeks til 777

Hemmelighetsfull om femtemann

Sondre «fibb0» Gjerde og Foxed er på jakt etter siste brikke i lagoppstillingen.
Foxed

Selv om tiden i 777 ble av det kortet slaget, mener Gjerde han fikk med seg svært god erfaring som han drar med seg inn i Foxed.

– 777 tiden ble mye mer lærerik og givende på veldig kort tid, hvor jeg følte at jeg tok nye steg for hver trening og kamp.

Foxed er fremdeles på jakt etter en femtemann etter at både Mathias «Mathio» Nornes og Jørgen «bina0» Vik har forlatt laget. Gjerde ønsker ikke å gi noen hint selv om arbeidet med å fullføre lagoppstillingen er godt i gang.

– Vi er i gang med å teste ut en fast femmer, men hvem som kommer får fremtiden vise. Man vet aldri, sier Gjerde lurt.

Det ble heller ikke sluttspill sammen med 777 på Gjerde, men Foxed-spilleren tror laget endelig skal spille seg inn neste sesong.

– Med tanke på hvor godt vi lå an frem til jeg gikk til 777, er det ikke noe annet enn sluttspill som er godt nok i år. Ja, samtlige lag forsterker og hver sesong blir vanskeligere, men om det er noe man har lært i norsk Counter-Strike, er det at man aldri vet hvem som tar med seg tre poeng. Alt jeg vet, er at jeg har ståltroa på gutta, avslutter Gjerde.

Siste fra forsiden