FIFA 22 - PlayStation Plus

– FIFA 22 blir «gratis» med PlayStation Plus i mai

Både PlayStation 5-utgaven og PlayStation 4-utgaven er blant spillene man skal få laste ned med abonnementet.

FIFA 22.
EA

FIFA 22 er et av spillene som man får kostnadsfritt i mai dersom man har et PlayStation Plus-abonnement. Både PlayStation 4- og PlayStation 5-utgaven blir tilgjengelig. Det hevder nettstedet Dealabs.

Helt siden i fjor høst har nettstedet truffet blink med å annonsere de kommende «gratisspillene» til PlayStation Plus før de har blitt offisielt avduket. Dette er første gang et FIFA-spill ligger i PlayStation Plus-potten.

LES OGSÅ: Så mye koster det å bygge en PC med PlayStation 5-krefter »

Curse of the Dead Gods er et av de andre spillene som legges inn.
Focus Entertainment

To andre spill er også på menyen. Det første er Curse of the Dead Gods – et spill fra 2021 der man skal kjempe seg gjennom et mørkt tempel på jakt etter bedre våpen og ferdigheter. Det andre er overlevelsesspillet Tribes of Midgard, der man skal bygge opp en gjeng med opptil 10 spillere som skal samarbeide om å forsvare en landsby mot farer.

Alle tre spillene blir antageligvis tilgjengelig for nedlasting for abonnenteder fra 5. mai.

Nå i april byr abonnementet på Hood: Outlaws and Legends, SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom og Slay the Spire.

LES OGSÅ: Dette er spillene du får med PlayStation Plus og Xbox Live Gold i april »

Til sommeren får PlayStation Plus en større overhaling, der PlayStation Plus og strømmetjenesten PlayStation Now snekres sammen. Abonnementet vil da ha tre forskjellige nivå, der det billigste byr på akkurat det samme som PlayStation Plus byr på i dag, inkludert de månedlige spillene. De dyrere utgavene vil legge til et større bibliotek av spill fra eldre PlayStation-konsoller til nedlasting og strømming.

Siste fra forsiden