FIFA Manager 09

Verdig konkurrent til Football Manager?

Nå kan du teste det nyeste managerspillet fra EA.

Electronic Arts forsøker nok en gang å hamle opp med Sega og deres Football Manager-spill. I FIFA Manager 09 er det din jobb å sørge for at laget ditt hevder seg, at pressen priser deg, og at sponsorene er fornøyde.

Regneark eller PC-spill?

Du må ta deg av alle sider ved å styre en klubb, fra stadionbygging og presserelasjoner, til samtaler med individuelle spillere og trening.

Årets utgave skal blant annet få et grundig forbedret taktikksystem og nye måter å gi ordre på. Dessuten loves vi bedre kontroller og større oversikt enn tidlgiere.

FIFA Manager 09 har også flere klubber, ligaer og spillere en tidligere. Det er nå over 1 500 klubber og 25 000 spillere å velge mellom. 7 000 av spillerne er representert med bilder hentet fra virkeligheten.

Nå kan du teste en spillbar demo av FIFA Manager 09. Denne inkluderer de første divisjonene fra seks land, og du får kun lov til å leke manager i 90 spilldager. Du kan imidlertid lagre spillet og fortsette når du evt. kjøper fullversjonen.

Demoens installasjonfil er på cirka 880 MB.

Bittorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via Bittorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller Utorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Siste fra forsiden