FIFA 15

FIFA-turneringen for studenter sparkes i gang torsdag kveld

Åtte studentmiljøer kjemper om pengestøtte til sin lokale kro.

EA Sports

Tidligere i måneden inviterte TV 2 Sporten, i samarbeid med Gamer.no, Electronic Arts og Microsoft, til et uformelt mesterskap i FIFA 15 mellom norske studiesteder.

Totalt åtte studentmiljøer er påmeldt og fredag 24. april klokken 18:00 starter gruppespillet. Hele turneringen spilles to mot to , og hvert miljø har gjennomført en åpen kvalifisering for å finne ut hvem som skal representere sin skole.

De deltakende kroene har fått hver sin Xbox One-konsoll og et spill, og kampene mot de andre miljøene foregår på nettet. Etter at alle lagene har møtt hverandre én gang i gruppespillet, går de beste lagene videre til semifinaler og til slutt endelig finale klokken 21:00.

Studentmiljøet som står igjen som vinnere mottar et gavekort til en verdi av 10 000 kroner som kan brukes til å fornye datautstyret eller annet teknologisk utstyr på den lokale studentkroen. I tillegg får de en spillpakke fra Electronic Arts. Konsollen og FIFA-spillet kan beholdes av samtlige studentkroene etter turneringen, uansett resultat.

Publikum er hjertelig velkommen til å møte opp på den lokale kroen for å heie frem sitt studentmiljø. Kampene vises dessverre ikke for nettpublikumet, men alle resultatene blir fortløpende logget på turneringssiden her på Gamer.no.

Gruppe A:

BI Oslo
Samfundet Trondheim
Universitetet i Tromsø
Universitetet i Stavanger

Gruppe B:

Det Akademiske Kvarteret i Bergen
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Norges Handelshøyskoles studentforening
Universitetet i Oslo

Siste fra forsiden