Final Fantasy III endelig til Europa

Square Enix har kunngjort at DS-versjonen av Final Fantasy III kommer til Europa.

Final Fantasy III ble lansert på Nintendo Entertainment System for 17 år siden, men kom aldri ut i vår del av verden. Til våren får vi europeere endelig muligheten til å teste denne japanske rollespillklassikeren, gjennom en forbedret versjon for Nintendo DS.

Final Fantasy III for DS kommer med ny grafikk i 3D, rebalanserte yrker og mer dynamiske og detaljerte heltefigurer. Handlingen foregår i et land som har blitt utsatt for et enormt og ødeleggende jordskjelv. Tidligere var landet beskyttet av magiske krystaller, men disse har nå forsvunnet ned i jorden, og situasjonen ser mørk ut.

Heldigvis er det fortsatt håp. En eldgammel profeti forteller om fire helter som skal gjenopprette balansen i verden, og skjebnen vil ha det til at din spillfigur, Luneth, er en av disse heltene. En dag finner han en magisk krystall nær landsbyen hans, og fra denne får han vite at han må finne tre andre helter, samle sammen alle de gjenværende krystallene og ta opp kampen mot mørkets makter.

Spillet kommer med et dynamisk yrkessystem som tillater over 279 000 variasjoner i forhold til gruppen din, mulighet til å drepe fiender og kaste magi ved hjelp av den trykksensitive skjermen og sosiale funksjoner som kan aktiveres ved hjelp av trådløst nettverk.

Siste fra forsiden